Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"Εγώ θα τα διορθώσω όλα"!

"Θα πάω Ρέντη να δω τι γίνεται και να είστε σίγουροι ότι θα διορθωθούν όλα", είπε ο Θεοδωρίδης και ...προειδοποίησε: "Πλέον οι διαιτητές θα παίζουν 50-50". Η απάντηση στον Τσάκα!
"Εγώ θα τα διορθώσω όλα"!
Αποφασισμένος να αλλάξει τα ...κακώς κείμενα στον Ολυμπιακό είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως δήλωσε πριν από λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είπε πως περιμένει να πάει στου Ρέντη για να δει τι κατάσταση επικρατεί και να τα διορθώσει όλα!
Επίσης, (ξανα)αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας λέγοντας ότι από εδώ και πέρα όλοι οι διαιτητές θα σφυρίζουν 50-50!
Στο τέλος δεν παρέλειψε να απαντήσει και στον Βλάση Τσάκα ("ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται Θεοδωρήδηδες") λέγοντας ότι γελάει ο κόσμος μαζί του.
"Δεν έχω φύγει ποτέ από τον Ολυμπιακό. Γυρίζω σαν πιστός στρατιώτης και ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη που ξαφνικά με ειδοποίησε και επέστρεψα σε αυτό το πόστο. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την επιστροφή που μου επιφύλασσε", είπε αναφορικά με την επιστροφή του με τον ρόλο του αντιπροέδρου.
Για το τι ακριβώς θα κάνει στους "ερυθρόλευκους" πρόσθεσε: "Εγώ προσωπικά πρέπει να πάω κάτω να δω τα πράγματα πως είναι και να διορθωθούν τα πάντα. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Θα φροντίσουμε όλοι να δώσουν το μάξιμουμ. Θα σταματήσω και εγώ τις δηλώσεις και θα το προσπαθήσω για όλους. Οι απαντήσεις θα δίνονται στο γήπεδο".
Όσο για τη διαιτησία, είπε: "Θα το δούμε στο γήπεδο. Επειδή έχω ασχοληθεί πάρα πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο ο κ. Μώραλης είναι άριστος. Μίλησα με ανθρώπους πριν από 3-4 μήνες και μου είπαν βλέπουν πονηρές διαιτησίες. Πως είναι δυνατόν στις εννιά αγωνιστικές ο Μιραλάς να έχει πάρει έξι κίτρινες κάρτες και οι αντίπαλοι να μην παίρνουν ούτε μία ή να την παίρνουν μετά από 2-3 εξοντωτικά χτυπήματα.
Ας βγει ένας να πει ότι ζήτησα κάτι παραπάνω από 50% διαιτησία. Θα ήταν ντροπή και αίσχος να ζητούσαμε βοήθεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να αδικήσουν τον Ολυμπιακό και να ευνοήσουν οποιοδήποτε άλλο. Ξέρω πολύ καλά από σφυρίγματα και κανόνες. Όλοι θα παίζουν 50-50".
Όσο για το αν θέλει να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός, πρόσθεσε: "Είναι χαρά δική μου να ανέβει ο Παναθηναϊκός. Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός να είναι καλός. Η διαφορά στο πρωτάθλημα είναι πλασματική".
Για τον Τσάκα, τόνισε: "Ας τα βρει ο κ. Τσάκας με τον ΠΑΟ που γελάει όλος ο κόσμος. Έχει κάνει καλό στον ΠΑΟ. Τους αποπροσανατόλισε όλους και τους κοίμισε όλους. Πήρε την πίεση από την ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Δεν πρέπει να μιλάει για τον κ. Μαρινάκη. Οι ίδιοι οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί γελάνε".
Τέλος, πρόσθεσε: "Είμαι Ολυμπιακός και θα κοιτάξω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και όποιον αρέσει. Λέω απλά και μόνο την αλήθεια πάντοτε".

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: