Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τα 7 γυναικεία μαρτύρια!!

Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, συγκρούσεις, πράγματα που ο ένας δεν αντέχει στον άλλον και που πολλές φορές μένουν κλειδωμένα μέσα μας χωρίς να τα ομολογούμε ποτέ.
Τα 7 γυναικεία μαρτύρια!
Η συμπεριφορά μιας γυναίκας μπορεί να αποτελέσει το Α και το Ω σε μία σχέση. Να την κρατήσει, να την βλάψει, να την κάνει βαρετή ακόμα και να την "τελειώσει" άθελά της. Ποια είναι τα πράγματα που συνήθως ακούμε από τα χείλη των ανδρών ως παράπονα; Αυτά που δεν μπορούν να ανεχτούν και τους κουράζουν;
Έλλειψη ελευθερίας
Έλλειψη οξυγόνου στη σχέση. Όταν η γυναίκα παρατάει τα πάντα προκειμένου να είναι συνέχεια μαζί του, τον κάνει να χάνει ένα μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας του. Τον κολακεύει που εκείνη τον θεωρεί στήριγμα αλλά δεν είναι κάθε άνθρωπος ίδιος, ούτε δίνεται ολοκληρωτικά. Θέλει χώρο να αναπνεύσει κι όχι στενούς κορσέδες να τον περιτυλίγουν!
Ζήλεια!
De facto. Οι άνδρες μισούν καταστάσεις ζήλειας, ιδίως όταν αυτές ξεπερνούν τα όρια. Η τυπική ζήλεια υποδηλώνει ενδιαφέρον αλλά έως εκεί. Δεν είναι υποχρεωμένοι να χρεώνονται πράγματα χωρίς να φταίνε, ούτε να ακούνε τις υστερίες των γυναικών κάθε λίγο και λιγάκι.
Διαβάστε περισσότερα στο sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: