Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"H οργή μας θα πεσει και θα σας ΚΑΨΕΙ"!!

Μαζικές έχουν αρχίσει και γίνονται οι αντιδράσεις των ΑΕΚτζήδων μετά τις πληροφορίες που θέλουν τη διοίκηση της ΑΕΚ να μιλάει με τουρκική εταιρεία. Άκρως επιθετική και απειλητική η ανακοίνωση από τo "Πατήσια Club".
"H οργή μας θα πεσει και θα σας ΚΑΨΕΙ"!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Προς: τον "παραιτηθεντα" προεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, τους μετοχους-αμετοχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, τους λοιπους "σωτηρες" του 2004 και τους απανταχου "προθυμους" δημοσιογραφους και λοιπους σαλτιμπακους.
Μετα τις τελευταιες ανατριχιαστικες αποκαλυψεις που εχουν δει το φως της δημοσιοτητας τις τελευταιες 2 ημερες(και δεν εχουν ακομη διαψευστει απο τη διοικηση των ανακοινωσεων και των διαψευσεων), περι τουρκων επενδυτων-αγοραστων, εχουμε να δηλωσουμε προς πασα κατευθυνση τα εξης : ελπιζουμε- ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ - ολο αυτα που διαβαζουμε και ακουμε να ειναι ενα ακομη κακοβουλο επικοινωνιακο σας παιχνιδι απο τα πολλα που εχετε κατα καιρους επινοησει,προκειμενου να αποπροσανατολισετε τον κοσμο της ΑΕΚ και να δημιουργησετε εντυπωσεις.Ομως, η απουσια επισημης και κατηγορηματικης διαψευσης μεχρι στιγμης του ολου αυτου εφιαλτικου και συναμα σατανικου σεναριου περι τουρκικου ενδειαφεροντος και συζητησεων,μας προκαλει οργη που θα πεσει και θα σας ΚΑΨΕΙ.
Γιουσουφακια ακουστε καλα...

Η ΑΕΚ δεν ειναι απλα ενας αθλητικος συλλογος.Ειναι ΙΔΕΑ.Πρεσβευει αξιες-εκπροσωπει την προσφυγια-τις χαμενες πατριδες-την περιφανια των ΕΛΛΗΝΩΝ της Μικρας Ασιας κι εχει σημα το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ εμπνευσμενο απο την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.Η ΑΕΚ εχει ΕΝΔΟΞΗ ιστορια και καταβολες που μεγαλωσαν μ αυτες πολλες γενιες ΕΛΛΗΝΩΝ και δεν την διαπραγματευεται ουτε την ξεπουλαει.

Καθε αναφορα, η' υπονια ,η' υποψια, συζητησης για οποιασδηποτε μορφης εμπλοκης τουρκικης εταιρειας στα κοινα της ΑΕΚ απο δω και περα, θα θεωρειται ΠΡΟΔΟΣΙΑ του λαου και της ιστοριας της ΑΕΚ και θα μας βρει ΑΠΕΝΑΝΤΙ.Δεν εχετε ιδεα τι σας περιμενει...
AEK First Love
PATISSIA CLUB
since 1989".

Δεν υπάρχουν σχόλια: