Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κωνσταντόπουλος: «Να ελέγξει το ρυθμό ο ΠΑΟΚ»


konstantopoulos

Ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Αγγλία και γνωρίζουν από την ατμόσφαιρα των αγγλικών γηπέδων είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα της Τότεναμ με τον ΠΑΟΚ :
«Πράγματι το έργο του ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο γιατί η Τότεναμ είναι μια πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τι έχει δείξει αυτό και με την παρουσία της στο αγγλικό πρωτάθλημα όπου θα λέγαμε πραγματικά ότι έχει πάρει μπρος. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πόση σημασία δίνουν στο Εuropa league. Ενδεχομένως το μυαλό κάποιων ποδοσφαιριστών να μην είναι εξ ολοκλήρου στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά η Τότεναμ έχει μια πολύ καλή έδρα, ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο, και αυτό τους δίνει άλλη ώθηση».
Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τη δήλωση του Στέλιου Μαλεζά ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να αφήσει την Τότεναμ να πιάσει το ρυθμό της ο Dimis δήλωσε:

«Όλες οι αγγλικές ομάδες όταν βρίσκουν το ρυθμό τους είναι πολύ δύσκολο να τις σταματήσεις. Όχι μόνο για τις ελληνικές ομάδες αλλά και για άλλες ευρωπαικές ομάδες που παίζουν Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ρυθμός στο ελληνικό πρωτάθλημα πιο αργός. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια ευκαιρία να το καταφέρει καθώς ο διαιτητής δεν είναι Άγγλος , γιατί οι ντόπιοι διαιτητές αφήνουν το παιχνίδι να εξελιχθεί».
Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Τότεναμ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος:
«Μπορεί να μη το θεωρήσουν δύσκολο παιχνίδι οι οπαδοί της Τότεναμ αλλά σίγουρα θα είναι στο γήπεδο. Το ξέρω αυτό γιατί έχω παίξει και εγώ αντίπαλος με τη Τότεναμ».
Αναφορικά για το αν αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παίξουν στην έδρα της Τότεναμ ο πορτιέρο της ΑΕΚ δήλωσε:
«Μόνο και μόνο όταν μπαίνεις σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, γεμάτο με κόσμο , θέλεις να παίξεις το καλύτερο που μπορείς».
Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες να φύγει με τη νίκη από το νησί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δήλωσε:
«Είναι θέμα ρυθμού. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επιστρέψει στη Τότεναμ να πιάσει το ρυθμό της. Εάν το καταφέρει αυτό όλα γίνονται.Στην Αγγλία έχουμε δει να υπάρχουν και παράξενα αποτελέσματα».
Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση καθώς πέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού είπε: «Είμαι καλύτερα.Έχω μπει ήδη στις προπονήσεις, αλλά όταν δεν έχεις συμμετοχή όσες προπονήσεις και να κάνεις δεν αναπληρώνεται. Η ΑΕΚ μετράει τρεις νίκες στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω ότι θα πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον ειδικά εάν κερδίζει τα παιχνίδια με υποδιαίστερες ομάδες».
Για την οργάνωση που υπάρχει στο αγγλικό πρωτάθλημα και εάν συνάντησε με την πολύχρονη παρουσία του εκεί οικονομικά προβλήματα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δήλωσε: «Στην Αγγλία τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα. Υπάρχει η Ομοσπονδία η οποία όταν μια ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα αναλαμβάνει να πληρώνει τους ποδοσφαιριστές μέχρι να βρει κάποιον νέο επενδυτή η ομάδα».
Για το αν μετάνιωσε που επέστρεψε στην Ελλάδα ο Dimis δήλωσε: Όταν ήμουν στην Αγγλία ήμουν πιο ήσυχος γιατί ήσουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι. Παρόλα αυτά είμαι καλά. Ήμουν ένα χρόνο στην Κέρκυρα και τώρα στην ΑΕΚ.»

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: