Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Ο Απόλλων δεν είναι ομάδα γειτονιάς»


ÁÑÇÓ-ÁÐÏËËÙÍ ÊÁËÁÌÁÑÉÁÓ / ARIS-APOLON KALAMARIAS

Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την προσπάθεια που ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Football League 2, αλλά και την πρώην του ομάδα, τον Άρη, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο γκολκίπερ των «κοκκινόμαυρων», Δημήτρης Καρατζιοβαλής.
Για την ισοπαλία του Απόλλωνα με το Βατανιακό τόνισε:
«Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες είχαμε τέσσερα δοκάρια, το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Το ρόστερ μας είναι πολύ έμπειρο, με καλούς παίκτες και φάνηκε στο γήπεδο. Όταν κυνηγούσαμε τη νίκη και ο αντίπαλος μόνο την ισοπαλία. Υπάρχουν 5-6 καλές ομάδες στην κατηγορία θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και το μόνο κακό είναι ότι αρχίσαμε μετά από 4,5 μήνες προετοιμασίας».
Για το αν οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα με περίσσιο πάθος, ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε:
«Αυτό είναι φυσιολογικό, ο Απόλλων είμαι η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία και ο καθένας θέλει τον τον κερδίσει πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτές τις δυσκολίες».
Για το ότι εξερράγη απέναντι στο διαιτητή στο παιχνίδι κυπέλλου με την Επανομή, αλλά και τις εχθρικές διαιτησίες που αντιμετωπίζει ο Απόλλων, υπογράμμισε:
«Στα 17 χρόνια που είμαι επαγγελματίας ποτέ δεν έχω αντιδράσει έτσι Πήγα να του μιλήσω και να του πω για το πέναλτι που δεν έδωσε με κόσμιο τρόπο και έβγαλε απευθείας κίτρινη κάρτα. οι διαιτητές δηλαδή δεν μπορούν να συζητάνε και ειδικά με τον αρχηγό της ομάδας;Το θεωρώ απαράδεκτο, έπρεπε να είναι πιο κόσμια η αντίδρασή του. Θέλω κι εγώ όμως να ζητήσω συγγνώμη, είμαι παίκτης που δεν έχω δώσει δικαιώματα. Απλά θέλω να πω ότι ο Απόλλων δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ομάδα της γειτονιάς. Θέλουμε το 50-50, όταν δε δίνεις καταφανέστατο πέναλτι στο 90’ εξοργίζεις παίκτες και φιλάθλους. Είναι σαν να κλέβεις το ψωμί των παικτών. Σε ένα πρωτάθλημα μίνι όπως είναι αυτό, μπορεί η απώλεια των βαθμών να είναι σημαντική».
Για τον Άρη και το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα επεσήμανε:
«Κανένας δεν περίμενε αυτό το ξεκίνημα, θα πρέπει αν διορθωθούν κάποια πράγματα, με το νέο προπονητή και με περισσότερη δουλειά και περισσότερη τύχη. Μακάρι να φέρει και τα αποτελέσματα η ομάδα. Ο κόσμος του Άρη είναι διψασμένος, έχει συνηθίσει την ομάδα πιο ψηλά και δεν μπορεί να τον βλέπει σε αυτή τη θέση, Δεν μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα, παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι θα πρέπει να λυθεί εκ των έσω».
Για τους γκολκίπερ του Άρη και την ως τώρα παρουσία του Βελλίδη τόνισε:
«Ο Άρης έχει την τύχη να έχει τρεις καλούς τερματοφύλακες και όπως έχω πει ξανά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες τερματοφύλακες να δείχνουν την αξία τους. Οι Έλληνες είναι καλύτεροι από αυτούς που φέρνουν κάποιοι μάνατζερ και φεύγουν… νύχτα. Όταν βλέπεις τερματοφύλακες χειρότερους από εσένα να παίζουν στην ενδεκάδα, είναι φυσιολογικό να απογοητεύεσαι».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: