Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τι θα γίνει με Καλόπουλο;

Προ των πυλών της επιστροφής του στη Σούπερ Λίγκα βρίσκεται ο Δημήτρης Καλόπουλος και ο Γεράσιμος Ντίτσος, ενώ και για τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο το πόρισμα εμφανίζεται αθωωτικό.

Τι θα γίνει με Καλόπουλο;
Την Τρίτη το μεσημέρι συνεδριάζει το Όργανο της ΚΕΔ για τις εκκρεμότητες από τα στημένα και τους διαιτητές που βρίσκονται στις γνωστές τηλεφωνικές συνομιλίες του κοριού της ΕΥΠ.
Τα πορίσματα που έχουν συνταχθεί θα παρουσιασθούν από τον Βασσάρα και τον Δούρο για τους Καλόπουλο, Ντίτσο και Δημητρόπουλο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πορίσματα του Δούρου για τον Γεράσιμο Ντίτσο και τον Αλάξανδρο Δημητρόπουλο είναι αθωωτικά.
Για τον πρώτο επικρατεί η άποψη ότι από την 12η αγωνιστική θα μπορεί να τεθεί στην διάθεση της ΚΕΔ για να τον ορίσει σε ματς της Super League, ενώ για τον δεύτερο η πρόταση είναι να τοποθετηθεί στον πίνακα της Football League.
Στην περίπτωση του Δημήτρη Καλόπουλου επικρατεί προβληματισμός στο Διαιτητικό Όργανο. Ο Μακεδόνας ρέφερι τονίζει στο περιβάλλον του, και όχι μόνο, πως είναι σίγουρος ότι θα αποδοθεί το δίκαιο και θέλει να επιστρέψει στους πίνακες της ΚΕΔ "για να κλείσει στόματα".
Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να επιστρέφει στην ενεργό δράση για να διευθύνει 3-4 παιχνίδια "μικρής σημασίας" και στη συνέχεια να κρεμάσει οικειοθελώς τη σφυρίχτρα του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: