Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η "Cohen & Company" θέλει τον Παναθηναϊκό!!

Η "Cohen & Company" είναι η αμερικάνικη επενδυτική εταιρία που θέλει να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό. Τι απάντησαν οι άνθρωποι της εταιρίας για την διαρροή του θέματος προς τα έξω.
Η "Cohen & Company" θέλει τον Παναθηναϊκό!
Η «Axiom Capital» παρουσίασε την πρόταση της στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και η αλήθεια είναι πως το project με την εταιρία λαϊκής βάσης δεν ενθουσίασε ούτε την πλευρά του μεγαλομετόχου αλλά ούτε και τον κόσμο της ομάδας που περίμενε ξεκάθαρα πράγματα. Πάντως, ο διαχειριστής του αμερικανικού fund που θέλει να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό ήταν στην συνάντηση και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η εταιρία είναι η «Cohen & Company», για την οποία θα ακολουθήσει αναλυτικό προφίλ.
«Δεδομένα έσοδα»
Από κει και πέρα, οι άνθρωποι της «Axiom Capital» συμφώνησαν με την πλευρά Βαρδινογιάννη, ώστε τίποτα να μην «βγει» προς τα έξω, και για αυτό έμειναν έπληκτοι όταν ενημερώθηκαν για την «διαρροή» της πρότασης. Επί της ουσίας, οι Αμερικανοί εγγυήθηκαν δεδομένα έσοδα προς τα ταμεία του κλαμπ με άμεση εισροή κεφαλαίων και έθεσαν ως πλάνο την συμμετοχή του κόσμου σε μια εταιρία λαϊκής βάσης. Παράλληλα, είχαν ζητήσει την παρουσία του Γόντικα που τελικά απουσίαζε ενώ στο ραντεβού με τους δικηγόρους ζήτησαν συνάντηση εντός των επόμενων ημερών με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: