Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Οι Ρομπέν των ...κομπλεξικών!!

Αυτή η Εθνική, εκτός όλων των άλλων κατορθωμάτων της, έχει ένα πρόσθετο: Παίζει άριστα τον ρόλο του πλήρους εξευτελισμού μερικών γραφικών τύπων. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.
Οι Ρομπέν των ...κομπλεξικών
Πρόκειται για εκείνους που συνδυάζουν το κόμπλεξ, την ασχετοσύνη και τη μισαλλοδοξία. Από το 2002 και εδώ αυτά τα παιδιά έχουν βαλθεί να κάνουν ρόμπες -κατά το κοινώς λεγόμενο- όλους αυτούς τους τύπους. Τους αφήνουν να αναπτύσσουν τις θεωρίες τους, που φυσικά ουδείς τις παίρνει πλέον στα σοβαρά. Και αφού εκτεθούν όσο δεν πάει άλλο, έρχονται και δίνουν την απάντηση μέσα στο γήπεδο. Σαν να το έχουν προσχεδιασμένο οι διεθνείς μας, για να εκθέτουν τη μειοψηφία των γραφικών. Οπως έγινε και προχθές στην Τιφλίδα, όπου αποπειράθηκαν να τα βάλουν και πάλι με τον Χαριστέα. Εναν άνθρωπο που έχει προσφέρει απίστευτες υπηρεσίες στην Εθνική μας, αλλά και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα. Τον χλεύασαν, τον διέσυραν, τον λοιδόρησαν.
Μέχρι που ήρθε η στιγμή και τους έδωσε την απάντηση, για πολλοστή φορά. Στην πράξη, όχι στα λόγια όπως κάνουν οι ανίκανοι! Αυτός που απέχει μόλις τέσσερα γκολ από το να γίνει κορυφαίος σκόρερ της Εθνικής όλων των εποχών! Τα ίδια συνέβησαν και με τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη. Ο πρώτος ήταν η μεγάλη μορφή στην Τιφλίδα. Ο αρχηγός «έστησε» την επική νίκη επί των Κροατών την περασμένη Παρασκευή. Και οι δύο (...βαδιστές κατά την άποψη μερικών), κράμα ηλικιακής ωριμότητας και νεανικού πάθους, ύψωσαν και πάλι ψηλά τη γαλανόλευκη.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: