Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Mήπως τους χρωστούσαν κάτι...;

Προσφυγή στην UEFA έκανε η εθνική ομάδα της Αρμενίας, προκειμένου να καταγγείλει τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Ιρλανδία, ο οποίος, όπως λένε, τους στέρησε την συμμετοχή στα μπαράζ του Euro 2012.
Mήπως τους χρωστούσαν κάτι...;
Στο συγκεκριμένο ματς η Αρμενία ήθελε μόνο νίκη μέσα στην Ιρλανδία για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, μέσω αγώνων μπαράζ.

Οι Αρμένιοι ηττήθηκαν με 2-1 και διαμαρτύρονται για την αποβολή του τερματοφύλακά τους Ρόμαν Μπερεζόφσκι, ο οποίος αποβλήθηκε, λανθασμένα, για μπλοκάρισμα της μπάλας εκτός περιοχής (το ριπλέι δείχνει καθαρά ότι έκανε κοντρόλ με το στήθος).

Στην Αρμενία δεν περιμένουν να τιμωρηθούν οι διαιτητές, απλά να σβηστεί η κόκκινη του παίκτη τους.

Κι εδώ κάπου κάνουν την εμφάνισή τους και τα σενάρια... συνωμοσίας. Φημολογείται λοιπόν, ότι η UEFA ήθελε να ξεπληρώσει το περσινό της λάθος, όταν η Ιρλανδία αποκλείστηκε από το Μουντιάλ του 2010 μετά από καθαρότατο χέρι του Τιερί Ανρί.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Αρμενικής Ομοσπονδίας, Ρούμπεν Αϊραπετιάν, δεν θέλει να πιστέψει με κανέναν τρόπο αυτές τις... θεωρίες: «Πιστέψτε με, ποτέ δεν θα πίστευα ότι η UEFA θα έδινε τέτοιες οδηγίες στον διαιτητή», είπε, αλλά οι... σκιές θα συνεχίσουν να πλανώνται πάνω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: