Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Πάμε, παιχταρά μου! (BINTEO)

Ένας διαιτητής με ιδιαίτερες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές, καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Πέτρος Κωνσταντινέας και "πάμε, παιχταρά μου"!
Πάμε, παιχταρά μου! (BINTEO)
Ο Κωνσταντινέας, του συνδέσμου διαιτητών Μεσσηνίας, έγινε γνωστός στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό πέρυσι, όταν σε αγώνα Ολυμπιακού - Ηρακλή στο "Καραϊσκάκη", η κάμερα της τηλεόρασης τον έπιασε να λέει "πάμε, παιχταρά μου", απευθυνόμενος στον Βασίλη Τοροσίδη.
Τότε ο Κωνσταντινέας κατακρίθηκε πολύ, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν πως μίλησε έτσι σε παίκτη του Ολυμπιακού επειδή έχει ερυθρόλευκα αισθήματα.
Πάντως, όπως αναφέρουν μεταξύ τους και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, ο Κωνσταντινέας είναι γενικά από τους διαιτητές που μιλάνε στο γήπεδο και μάλιστα προσπαθεί και να τους τονώνει ψυχολογικά με διάφορες προτροπές στη διάρκεια των αγώνων!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι ΟΦΗ - Ατρόμητος στην 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, όταν αμέσως μετά τη λήξη ο Κωνσταντινέας φώναξε προς όλους τους παίκτες, "Μπράβο, ρε μάγκες. Μπράβο", για την απόδοσή τους.
Τώρα, το τι ομάδα υποστήριζε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διαιτησία, το ξέρουν μόνο ο Θεός κι η ψυχή του. Α, και ο σκύλος...
Θυμηθείτε και το περίφημο "πάμε, παιχταρά μου" στο παρακάτω βίντεο...



πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: