Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νέα κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου λόγω Ολυμπιακού και ΣΚΑΪ!!

Σε κόντρα με τον ισχυρό άντρα του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο, βρέθηκε και πάλι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τον τηλεοπτικό σταθμό.
Νέα κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου λόγω Ολυμπιακού και ΣΚΑΪ!
Φορτίζεται ακόμα περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο . Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΚΑΙ , ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να απαίτησε να του δοθούν παραπάνω οικονομικά στοχειία από αυτά τα οποία έχει στην διάθεση του. Μάλιστα επεσήμανε ότι δεν έχει επαρκη ενημέρωση αν και μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την στάση του ραδιοφωνικου και τηλεοπτικού ΣΚΑΙ απέναντι στον Ολυμπιακό είπε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί εκβιασμούς της ομάδας. Αφορμή στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο προβάλλονται θέματα του Ολυμπιακού από την αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα οξύς και κατηγόρησε τοους μεγαλομετόχους του ΣΚΑΙ ότι εμφανίζονται ως Φιλιπινέζες του Λαυρεντιάδη. Μάλιστα αρνήθηκε να υπερψηφίσει τις νέες χρηματοδοτήσεις του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: