Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Ήταν λάθος μου"

Ο αμυντικός της Σάλκε σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε με την «καζούρα» που έκανε στον Χαριστέα κατά την επιστροφή της εθνικής από την Γεωργία.
"Ήταν λάθος μου"
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σχετικά με το βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει σύνθημα που εμπαίζει τον ΑΡΗ σημείωσε στον "Libero": «Με στενοχωρεί πολύ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον ΑΡΗ. Ειλικρινά δεν ήθελα να τον θίξω. Ήταν μία στιγμή χαράς, Τέτοιες πλάκες κάνουμε διαρκώς. Απευθυνόμουν στον Άγγελο (σ.σ. Χαριστέα). Δεν ήξερα ότι μας τραβούσαν οι κάμερες. Αυτήν τη στιγμή εκεί που ήμασταν, κάναμε πλάκα, και το είπα πάνω στην πλάκα. Για πιο λόγο να το κάνω μπροστά στις κάμερες; Και συνθήματα λέμε και κοροϊδευόμαστε.
Δεν ήθελα να θίξω τον ΑΡΗ, ήταν λάθος μου. Μου στέλνουν μηνύματα και οι φίλοι μου. Για πιο λόγο να το κάνω, Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ για να θέλω να πω κάτι κακό στους Αρειανούς; Εγώ παίζω στη Γερμανία. Εκείνη τη στιγμή έκανα πλάκα με τον Άγγελο. Έτυχε να το πάρουν οι κάμερες και να με κρεμάσουν… Με έχει στενοχωρήσει όλο αυτό. Μου έχουν στείλει μηνύματα και φίλοι μου Αρειανοί» τόνισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής που φυσικά πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός, ειδικά σε αποστολές της εθνικής ομάδας.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: