Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς τέσσερις κόντρα στον Ολυμπιακό η Καλλονή!!


Χωρίς τέσσερις κόντρα στον Ολυμπιακό η Καλλονή

Οι τιμωρημένοι Κεϊτά, Μανούσος, Τσαμπούρης και ο Μπαργκάν που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα απουσιάσουν από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τον τρόπο που θα καλύψει τα κενά τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών πρέπει να βρει ο προπονητής της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι Κεϊτα, Μανούσος, Τσαμπούρης έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ ο Μπαργκάν δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσαν και έμεινε εκτός αποστολής.

Εκτός φυσικά είναι και ο Γιορέντε που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι στο περασμένο ματς με τον Ατρόμητο, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε εγχείρηση.

Οι «εκλεκτοί» του Θαλή Θεοδωρίδη για το ματς με τους Ερυθρόλευκους είναι οι εξής: Δαύκος, Μαλλής, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Ουνγιαλίδης, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Ξύδας, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς και Μπουρούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: