Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Τα αστέρια του μπάσκετ για καλό σκοπό στον Άλιμο!!


Τα αστέρια του μπάσκετ για καλό σκοπό στον Άλιμο

Μεγάλες μορφές του μπάσκετ, εν ενεργεία πρωταγωνιστές αλλά και θρύλοι του αθλήματος, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνει την Κυριακή ο Δήμος Αλίμου.

Η ανακοίνωση:

Παίκτες που έγραψαν ιστορία στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, δείχνουν το μεγαλείο τους για έναν ιερό σκοπό. Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 19.00 το Βυζαντινό γυμναστήριο του Πέρα στον Άλιμο θα γεμίσει από κόσμο για να απολαύσει κορυφαίες φιγούρες του Ελληνικού μπάσκετ, που θα αγωνισθούν με στόχο να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας».

Η ομάδα βετεράνων των Ελλήνων διεθνών που αποτελείται από τους Ευθύμη Ρεντζιά, Δήμο Ντικούδη, Γιάννη Γιαννούλη, Μπάνε Πρέλιεβιτς, Νίκο Χατζή, Άγγελο Κορωνιό, Βασίλη Σούλη, Νίκο Μπουντούρη, Χρήστο Κωνσταντινίδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Γιάννη Σιούτη, Βαγγέλη Βουρτζούμη και με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη, θα τεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα βετεράνων που έχουν φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου (όπως ο Νίκος Λινάρδος, o Γιώργος Γάσπαρης, ο Γιώργος Μποσγανάς, ο Μάκης Δρελιώζης ο Σπύρος Παντελιάδης) ενισχυμένη από πρώην παίκτες του Αλίμου, των Τραχώνων και του Πέρα.

Τον αγώνα θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Γιώργος Σιγάλας!

Παράλληλα θα βραβευτούν σπουδαίες προσωπικότητες του Ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, ο σπρίντερ Περικλής Ιακωβάκης, ο τενίστος Θοδωρής Αγγελίνος και η βολειμπολίστρια Ρούλα Πραγκαλούδη, θα δώσουν το «παρών» ως αρωγοί και αυτοί, της προσπάθειας που γίνεται για τον «Άγιο Ανδρέα».
Στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργανώνει ο Δήμος Άλιμου δεν θα υπάρχει εισιτήριο και όσοι βρεθούν στο γήπεδο, θα ενισχύσουν το σημαντικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα, με όποιο ποσό η τρόπο, ο καθένας μπορεί.

Η «παιδόπολη Άγιος Ανδρέας» δραστηριοποιείται στον τομέα της παιδικής προστασίας από το 1947 (!) και το έργο της περιλαμβάνει τη φιλοξενία, την εκπαίδευση και τη διασκέδαση απροστάτευτων ανήλικων, τριών έως 12 ετών.

Ραντεβού, λοιπόν, για έναν ιερό σκοπό την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 19.00, στο Βυζαντινό γυμναστήριο του Πέρα στον Άλιμο (οδός Μεγάλης του Γένους Σχολή 10).

Δεν υπάρχουν σχόλια: