Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Θέλει τον Αντρέ Κλάρο η ΑΕΚ» (video)


«Θέλει τον Αντρέ Κλάρο η ΑΕΚ» (video)

Δημοσίευμα της "A BOLA" αναφέρει ότι στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο 24χρονος επιθετικός της Σετουμπάλ, Αντρέ Κλάρο. Δείτε video με τα φετινά κατορθώματα του Πορτογάλου φορ.


Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, θα αρχίσουν να ακούγονται ολοένα και περισσότερα ονόματα, για τις ελληνικές ομάδες. Σήμερα, η έγκυρη πορτογαλική «A BOLA» αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Σετουμπάλ, Αντρέ Κλάρο.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω άρθρο αναφέρει πως μετά από αρκετές ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν το περασμένο διάστημα, ο Αντρέ Κλάρο βρίσκεται αυτή τη φορά στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Η φυσική του θέση είναι αυτή του περιφερειακού επιθετικού, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ αλλά και στη θέση του εξτρέμ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην U-19 της Πόρτο, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάποια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα και εν συνεχεία πήγε στην Φαμιλιτσιάο. Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή στην Αρούκα και από τον περασμένο Ιούλιο αγωνίζεται με τη φανέλα της Σετουμπάλ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Στη φετινή σεζόν έχει 13 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο 3 συμμετοχές με 1 γκολ και στο Λιγκ Καπ έχει αγωνιστεί σε ένα ματς χωρίς να έχει σκοράρει.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: