Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Διαλέγει Άρσεναλ ο Γκουαρντιόλα!!


Διαλέγει Άρσεναλ ο Γκουαρντιόλα

Την Άρσεναλ φαίνεται πως επιλέγει για επόμενο «σταθμό» ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με αγγλικά δημοσιεύματα να παρομοιάζουν αυτή την επιλογή με εκείνη που είχε κάνει όταν είχε αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Και η Άρσεναλ έπεσε στο τραπέζι, όσον αφορά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την είδηση της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Ισπανού τεχνικού με τη Μπάγερν Μονάχου.

Εκτός από τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ που θέλουν διακαώς τον Πεπ και η Τσέλσι φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του, ενώ αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γκουαρντιόλα κλείνει τα αυτιά στις «σειρήνες» και επιλέγει... Άρσεναλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, επιθυμεί να αναλάβει τους «κανονιέρηδες» διότι η φιλοσοφία του «κουμπώνει» πάνω σε αυτή που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ο Αρσέν Βενγκέρ.

Μάλιστα αναφέρουν πως αποτελεί παρόμοια επιλογή με εκείνη που είχε κάνει ο Γκουαρντιόλα όταν είχε φύγει από τη Μπαρτσελόνα, αφού η επιλογή του να πάει στη Μπάγερν ήταν συγκεκριμένη, θέλοντας να αναλάβει ομάδα με αντίστοιχη φιλοσοφία.

Η Daily Mail επίσης αναφέρει, ότι δεν αποκλείεται να γίνει το «μπαμ» και να μείνει για ακόμα μία σεζόν στο Μόναχο, προκειμένου να μετακινηθεί στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2017, οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Βενγκέρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: