Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Πήρε το βραβείο ο Καρέλης!


Πήρε το βραβείο ο Καρέλης

Το βραβείο του MVP της 14η αγωνιστικής για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα παρέλαβε ο Νίκος Καρέλης. «Ήρθε απ’ την προσπάθεια όλων», τόνισε ο άσος των πράσινων.

Παρέλαβε το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Νίκος Καρέλης για την εμφάνισή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο επιθετικός των πρασίνων παρέλαβε το βραβείο του απ’ τα χέρια του σκάουτερ των πράσινων, Δημήτρη Μάρκο και τόνισε την ομαδική προσπάθεια που έγινε για να φτάσει στα χέρια του το βραβείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

Για τη βράβευση του ως MVP της 14ης αγωνιστικής: «Έχω πάρει το βραβείο του καλύτερου γκολ, όχι όμως αυτό του πολυτιμότερου παίκτη και είμαι χαρούμενος που πήρα και αυτό το βραβείο. Αυτό βγήκε από την προσπάθεια όλων των παιδιών, αλλά επειδή σκόραρα το ένα γκολ πήρα και αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα που πήρα αυτό το βραβείο».

Για την ασίστ που έδωσε στο ματς με τον Αστέρα: «Και η ασίστ είναι πολύ σημαντική και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερα για να πάρω περισσότερα βραβεία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: