Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Από προπονητής, τζένεραλ μάνατζερ ο Σάκοτα!


Από προπονητής, τζένεραλ μάνατζερ ο Σάκοτα

Ο κύβος ερρίφθη... Ο Ντράγκαν Σάκοτα αναλαμβάνει από σήμερα χρέη τζενεραλ μάνατζερ και πλέον –επίσημα- η ΑΕΚ αναζητά προπονητή!

Η ΑΕΚ από σήμερα και επίσημα αναζητά προπονητή. Ο Ντράγκαν Σάκοτα αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε να αλλάξει πόστο αλλά να παραμείνει στην ομάδα, αφήνοντας κενή τη θέση στην άκρη του πάγκο.

Με σχετική ανακοίνωση η ΑΕΚ έκανε γνωστή την μετάθεση αυτή, επισημαίνοντας ότι ο τέως προπονητής της θα είναι ο επικεφαλής και του προγράμματος ανάπτυξης της ομάδας. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο το Σάββατο θα καθίσει στον πάγκο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Τζένεραλ Μάνατζερ (General Manager) της «Βασίλισσας», αλλά κι ως επικεφαλής του αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο αρχικός σχεδιασμός (μετά τη συμφωνία του 2014) αφορούσε στο καλοκαίρι του 2016, αλλά οι συνθήκες επέβαλαν να συμβεί στον παρόντα χρόνο.

Ο κ. Σάκοτα έβαλε την ΑΕΚ της καρδιάς του πάνω από τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες και έλαβε την απόφαση να παραμείνει σε άλλο πόστο. Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε από κοινού με τη διοίκηση, και πιο συγκεκριμένα έπειτα από πολύωρες επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (18/12).

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ κρίθηκε υπερπολύτιμη και αναγκαία. Η προσπάθεια όλων στην ΑΕΚ συνεχίζεται απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται από τις όποιες πρόσκαιρες αντιξοότητες.

Στον πάγκο της ΑΕΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/12) με το Ρέθυμνο, ως πρώτος προπονητής θα καθίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: