Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά».


«Να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά».

Να φτάσει ψηλά η ΑΕΚ είναι ο στόχος του Γιάννη Ανέστη με την Κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Να φτάσει ψηλά η ΑΕΚ και να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλει ο Γιάννης Ανέστης, όπως είπε στη γιορτή που διεξήχθη στα Σπάτα.

«Κάθε ποδοσφαιριστής αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλεύει στην προπόνηση και όταν του δοθεί η ευκαιρία να βοηθά την ομάδα. Είμαστε επιτυχημένοι μέχρι τώρα. Είμαστε δεύτεροι, πρέπει να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε τις νίκες και αν μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα της Ένωσης.


Από την μεριά του, ο Χρήστος Αραβίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, αναφέροντας πως η ΑΕΚ πρέπει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στο Κύπελλο.

«Σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι να χαρούμε με τις οικογένειες όλοι μαζί. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Έχουμε μια επιτυχημένη πορεία ως τώρα, αλλά ακόμα είμαστε στα μισά σε πρωτάθλημα και κύπελλο,. Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στο κύπελλο. Έχουμε αισιοδοξία για τη νέα χρονιά», υποστήριξε ο επιθετικός του Δικεφάλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: