Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Το τελευταίο γεύμα του Μουρίνιο!!


Το τελευταίο γεύμα του Μουρίνιο

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Special One μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, δεν είχε ιδέα πώς θα κατέληγε η μέρα του…

Δεν ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Μετά την συνηθισμένη, καθημερινή προπόνηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Τσέλσι συμμετείχαν στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο δείπνο. Για τον Ζοσέ Μουρίνιο όμως, δεν ήταν αυτό το γεγονός για το οποίο θα θυμάται την χθεσινή ημέρα.

Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε ιδέα για το… επιδόρπιο που του είχε ετοιμάσει ο Αμπράμοβιτς . Έτσι, αμέσως μετά το δείπνο στο προπονητικό κέντρο, ο Ζοσέ εκλήθη σε έκτακτο μίτινγκ από τον πρόεδρο Μπρους Μπακ και τον διευθυντή Γιουτζίν Τένενμπάουμ. Η σύσκεψη των τριών κράτησε μόλις 10 λεπτά, όσο χρειάστηκε να του ανακοινώσουν την λύση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο άκουσμα της απόλυσης ο 52χρονος προπονητής «τρελάθηκε», καθώς –όπως συνεχίζει το δημοσίευμα- δεν είχε ιδέα για το τι τον περίμενε.

Μετά την αποχώρησή του από το Κομπάμ, οι «Μπλε» εξέδωσαν την σχετική ανακοίνωση, ενώ ο Μουρίνιο θα επιστρέψει σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας προκειμένου να αποχαιρετήσει ποδοσφαιριστές και συνεργάτες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: