Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Κοντά στον Γκρούγιτς η Λίβερπουλ!!


Κοντά στον Γκρούγιτς η Λίβερπουλ

Τον 19χρονο χαφ του Ερυθρού Αστέρα είναι έτοιμη να κλείσει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian», με τον Κλοπ να θέλει στο Άνφιλντ και τον Ζοέλ Ματίπ της Σάλκε.

Τον ταλαντούχο χαφ του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Γκρούγιτς, είναι έτοιμη να αποκτήσει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian».

Μάλιστα, η εφημερίδα από το «Νησί» πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω την είδηση, αφού αναφέρει πως ο γενικός διευθυντής, Ίαν Άιρε, βρίσκεται στη Σερβία για να ολοκληρώσει το deal. Η μεταγραφή του, αναμένεται να κοστίσει στους «κόκκινους» πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Εάν τελικά επέλθει συμφωνία και η Λίβερπουλ αποκτήσει τον 19χρονο Σέρβο, θα μπορούμε να μιλάμε για μια μίνι… κλοπή. Η Ίντερ είχε εκφράσει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον της, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού ήταν το φαβορί για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ το πήρε… πάνω του, μίλησε με τον νεαρό χαφ και τον έπεισε να «μετακομίσει» στο Μερσεσάιντ.

Τέλος, το δημοσίευμα του «Guardian» αναφέρει, επίσης, πως ο Κλοπ θέλει εκτός του ταλαντούχου μέσου του Ερυθρού Αστέρα και τον 24χρονο πανύψηλο (195 εκατοστά) κεντρικό αμυντικό της Σάλκε, Ζοέλ Ματίπ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: