Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Σε… αναμμένα κάρβουνα ο Άρνεσεν!


Σε… αναμμένα κάρβουνα ο Άρνεσεν

Την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη αναμένουν άπαντες στον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως ο Φρανκ Άρνεσεν, καθώς είναι πιθανόν να του «ψαλιδίσει» τις αρμοδιότητες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Η ώρα του Σαββίδη! Εν αναμονή της άφιξης του βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, διότι πρόκειται να δρομολογήσει εξελίξεις σε διάφορα σημαντικά θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Ωστόσο, αυτός που έχει τη μεγαλύτερη αγωνία είναι ο τεχνικός της διευθυντής, Φρανκ Άρνεσεν. Έχει φανεί εδώ και καιρό ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Δανό, που το καλοκαίρι έκανε το κουμάντο για το σχεδιασμό του «Δικεφάλου του Βορρά». Επέλεξε προπονητή και παίκτες, αλλά οι περισσότεροι δεν του βγήκαν.

Είναι λοιπόν, αρκετά πιθανό (δεν μπορεί να πει κανείς αν είναι το πιο πιθανό) να μειωθούν οι αρμοδιότητες του από εδώ και πέρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport» και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ασχολείται με λιγότερα θέματα.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έχει αλλάξει αρκετούς προπονητές όσο καιρό βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, αλλά στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι ο Ιγκόρ Τούντορ και πως τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα που την άφησαν πίσω στο πρωτάθλημα και εκτός συνέχειας στην Ευρώπη, είναι ο Κροάτης τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: