Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Μανωλόπουλος: «Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας»


Μανωλόπουλος: «Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας»

Το μήνυμα του ενόψει της συνέχειας έδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για.. στενοχώριες.

Με σύνθημα: «πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας» και «δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώριες» θα πορευτεί η ΑΕΚ προς το ματς (19/12, 17:00) με το Ρέθυμνο για τη 10η αγωνιστική της Basket League. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ανέλαβε προσωρινά πρώτος προπονητής και έκανε δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η δήλωση του:

«Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Είναι απαιτητή ανάγκη να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Το Ρέθυμνο έχει κάνει κάποιες αλλαγές και έχει ανέβει αγωνιστικά. Είναι αθλητική ομάδα. Παίζει πολύ το «ένας εναντίον ενός». Πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα με βάση την άμυνά μας. Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, κι αυτή την ενέργεια να τη διοχετεύσουμε σωστά στην επίθεση.

Καταλαβαίνουμε, ότι υπάρχει μεγάλη στενοχώρια για τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη και με τον τρόπο που έγινε, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώριες. Επαναλαμβάνω. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο και να προχωρήσουμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: