Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Γρηγορίου: «Τσιμίκας ο νέος Γεωργάτος»!


Γρηγορίου: «Τσιμίκας ο νέος Γεωργάτος»

Το εγκώμιο του νεαρού άσου του Ολυμπιακού έπλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6.

Τον είχε ως παίκτη στον Πανσερραϊκό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωρίζει πολύ καλά τον Κώστα Τσιμίκα και μιλώντας στον Σπορ FM 94,6 του έπλεξε το εγκώμιο φτάνοντας στο σημείο να τον παραλληλίσει με τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

«Πιστεύω ότι εάν συνεχίσει να δουλεύει θα μιλάμε για τον νέο Γεωργάτο», τόνισε ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ατρόμητο. «Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση ακόμη και τώρα τι έγινε και τι έφταιξε», τόνισε...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στο Σπορ Fm 94,6 και τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια:

-Για τον Τσιμίκα:

«Ο πρώτος που είχε διορατικότητα και πλήρωσε σε τοπικό πρωτάθλημα και αγόρασε αυτόν και τον αδερφό του ήταν ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Γιατί το ίδιο καλός είναι και ο αδερφός του. Το είχα δει σε ομάδα u19 και θυμάμαι τον είχα δει να αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Ήταν αρκετά καλός Επειδή προέρχεται από λαϊκή οικογένεια είναι ένα παιδί που ξέρει να δουλεύει. Πιστεύω ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς τους προπονητές είναι επικίνδυνο τα φώτα ξαφνικά να στρέφονται επάνω σε ένα παιδί. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει παιχνίδια. Πρέπει να ανέβει στο επίπεδο των επαγγελματιών και να αρχίσει να δουλεύει μαζί τους. Καλά κάνει ο συνάδελφός που έχει αρχίσει και τον χρησιμοποιεί. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να δώσει ευκαιρίες σε τέτοια παιδιά. Πιστεύω ότι εάν συνεχίσει να δουλεύει θα μιλάμε για τον νέο Γεωργάτο».

-Για τον Ατρόμητο, τι έφταιξε:

«Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση ακόμη και τώρα τι έγινε και τι έφταιξε. Θα μείνω στις λεπτομέρειες. Υπήρξαν μικρά περιστατικά σε κάθε παιχνίδι που έφεραν τις ήττες. Σιγά – σιγά έρχεται και η ψυχολογία... Αν και βέβαια ξεκινήσαμε καλά στην Ευρώπη».

-Τι οδηγεί τον Ατρόμητο αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης να ξεχωρίζουν από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος και να μπορούν να κοντράρουν τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες.

Έχουν ειδική φιλοσοφία. Έχουν ενταχθεί στη λίστα με τις μεγάλες ομάδες. Αυτές οι δύο ομάδες και προσπαθούν και παίζουν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο γιατί απλώς δεν έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: