Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ουότερς: «Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»


Ουότερς: «Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «32» του Eurocup έλαβαν τέλος στον Άρη, καθώς σύμφωνα με τον Ντομινίκ Ουότερς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον φορμαρισμένο Απόλλωνα Πάτρας.

Να συνεχίσει ο Άρης το νικηφόρο σερί του και στην Ελλάδα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, ελπίζει ο Ντομινίκ Ουότερς. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως στους «κίτρινους» επικρατεί ενθουσιασμός για την πρόκριση στους «32» του Eurocup, ωστόσο δεν είναι… χορτασμένοι, καθώς θέλουν κι άλλες διακρίσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντομινίκ Ουότερς στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους

Η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά, με τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί της Μπάνβιτ. Μία νίκη η οποία μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Last 32, μας χάρισε και την πρώτη θέση στον όμιλο. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα, το οποίο πιστεύω κανείς δεν περίμενε όταν έγινε η κλήρωση της διοργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι, όχι όμως “χορτασμένοι”, αφού θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Τόσο στο Eurocup, όσο και στην Ελλάδα.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα. Ο αντίπαλός μας μετρά δύο σερί νίκες έχοντας νέο κόουτς και δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του. Τους παρακολουθήσαμε στο βίντεο και κάνουν κάποια διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι τους, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Γενικώς είμαστε σε εγρήγορση, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίρνουμε κανένα παιχνίδι και κανέναν αντίπαλο αψήφιστα.

Αυτές τις μέρες πηγαίνω συχνά στην αγορά με την κοπέλα μου και έχω αγοράσει… πολλά παπούτσια γι’ αυτήν! Επίσης, κάνω online αγορές για την οικογένειά μου, στις ΗΠΑ. Οι μέρες είναι γιορτινές και είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα κάνω γιορτές στην Ελλάδα, αφού πέρυσι είχα πάει Δεκέμβριο στον Κολοσσό Ρόδου. Είναι διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με τη Ρόδο. Στο νησί οι γιορτές μοιάζουν πιο παραδοσιακές. Εδώ υπάρχει πολλή κίνηση στην αγορά, πολύς κόσμος στα μαγαζιά, ακόμα και στα ρεστοράν. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: