Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Καλαϊτζίδης: «Δεν υπάρχει χρόνος για άλλο στραβοπάτημα»


Καλαϊτζίδης: «Δεν υπάρχει χρόνος για άλλο στραβοπάτημα»

Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες η Καβάλα και γι’ αυτό η νίκη κόντρα την Κολοσσό Ρόδου είναι μονόδρομος, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Μόνο τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου έχουν στο μυαλό τους στην Καβάλα, καθώς λόγω των σερί ηττών δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, όπως είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μπάσκετ!

Πέρασαν κιόλας δύο εβδομάδες από την τελευταία μας επικοινωνία, δύο εβδομάδες χωρίς κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας αλλά με πολύ προπόνηση έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Στο διάστημα αυτό δώσαμε ένα φιλικό με τα Τρίκαλα όπου δείξαμε κάποια σημάδια βελτίωσης και μας βοήθησε να προετοιμαστούμε για το ματς του Σαββάτου.

Έχουμε μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για σωτηρία θα πρέπει αύριο να κερδίσουμε, δεν υπάρχει χρόνος για άλλο στραβοπάτημα στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ομοιογένεια και ξεκάθαρους ρόλους. Για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την νίκη χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις και να εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει για ακόμα μια φορά ο κόσμος της Καβάλας.

Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις ελληνικές ομάδες που μας κάνουν περήφανους στην Ευρώπη με την μέχρι τώρα πορεία τους και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην επόμενη φάση!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: