Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή θα είναι η δουλειά του Ρονάλντο όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο!! (pics)


Αυτή θα είναι η δουλειά του Ρονάλντο όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο (pics)

Οι ποδοσφαιριστές όταν τελειώσουν την καριέρα τους γίνονται προπονητές, τεχνικοί διευθυντές, πρόεδροι και γενικά μένουν στον χώρο. Όχι όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει σκοπό να γίνει... ξενοδόχος!

Την επόμενη μέρα, όταν θα έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, κοιτάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που προσανατολίζεται στο να ασχοληθεί όχι με την προπονητική ή άλλο ποδοσφαιρικό πόστο, αλλά με τις επιχειρήσεις.

Ήδη ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ξεκινήσει το πρώτο του επιχειρηματικό άνοιγμα με τα ξενοδοχεία «CR 7» να αποτελούν μια σημαντική επένδυση για τον ίδιο.

Ο Ρονάλντο αποφάσισε την δημιουργία τεσσάρων ξενοδοχείων που θα φέρουν το όνομα του, σε συνεργασία με γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων της πατρίδας του και ήδη το πρότζεκτ περιλαμβάνει τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων σε τέσσερις πόλεις.

Τα «CR 7» μπορεί να τα βρει κανείς στο Φουτσάλ, τη Λισαβόνα και τη Μαδρίτη, περιοχές που συνδυάστηκαν με την ποδοσφαιρική καριέρα του Πορτογάλου, καθώς επίσης και στη Νέα Υόρκη.

Η επένδυση του Ρονάλντο ανέρχεται σε 54 εκ. δολάρια, με τον ίδιο να τονίζει ότι είναι επένδυση που κάνει για το παιδί του.

Αστειευόμενος μάλιστα σχετικά με το ποιος θα είναι ο ρόλος του στις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις είπε ότι «εγώ θα φροντίζω τα κρεβάτια».

inner

inner

inner

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: