Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Απαντήσεις από... Ολυμπιακό για τις μεταγραφικές φήμες!


Απαντήσεις από... Ολυμπιακό για τις μεταγραφικές φήμες

Διαβάστε τι λένε στον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο αποχωρήσεων Καμπιάσο, Φινμπόγκασον και την απόκτηση Βέλλιου, Πέτσου.

Άνθρωπος από τους ερυθρόλευκους έδωσε απαντήσεις σχετικά με τις φήμες για τα ονόματα των παικτών που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» άνθρωπος από την ομάδα σχολίασε τα όσα ακούγονται για την αποχώρηση του Φινμπόγκασον και το ενδεχόμενο να αγοραστεί ο Βέλλιος ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και πως από την διοίκηση δεν έχει προκύψει τέτοια πληροφόρηση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Φινμπόγκασον από μόνος θα κινήσει τις διαδικασίες για να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι τώρα. Παραμένει ανοικτό το ζήτημα καθώς ο Ισλανδός δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν, άρα τα πάντα παραμένουν ανοικτά. Αντίστοιχα, το ίδιο συμβαίνει και με τον Βέλλιο.

Σχετικά με το θέμα του Καμπιάσο, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι δεν πιστεύουν ότι θα υπάρξει θέμα αποχώρησης του και αντίστοιχα επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πέτσο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: