Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Κασταΐνιος: «Δεν είμαι σαν τον Ανρί»

Οι προσδοκίες που έχουν συγκεντρωθεί στο πρόσωπο του Λουκ Κασαταΐνιος αναφορικά με την εξέλιξη που μπορεί να έχει, είναι φυσιολογικό να του... κολλήσουν και ταμπέλες. Το προσωνύμιο «νέος Ανρί», όμως, είναι κάτι το οποίο ο ίδιος δεν δέχεται.

Ο 18χρονος Ολλανδός έχει παρόμοιο αγωνιστικό στυλ με τον Γάλλο αστέρα, κάτι το οποίο ωστόσο δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τον Καστάινιος, ο οποίος τόνισε με δηλώσεις του πως έχει το δικό του ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.

«Είμαι σαν τον Ανρί; Πολλοί το λένε αυτό αλλά εγώ είμαι ο Καστάινιος και εκείνος είναι ο Ανρί», δήλωσε ο πρώην άσος της Φέγενορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ.

Ο 18χρονος επιθετικός σκόραρε 15 τέρματα την περασμένη σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στην Ίντερ.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρω λέξεις που να εκφράζουν το πόσο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ίντερ. Το βρίσκω εύκολο να σκοράρω και το να παίζω σε μια μεγάλη ομάδα το κάνει ακόμη ευκολότερο», πρόσθεσε ο άσος των «νερατζούρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: