Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Αρχίζει το μοντάρισμα!!

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο και την Δευτέρα η αποστολή αναχωρεί για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το μοντάρισμα και σειρά φιλικών αγώνων!

Οι προπονήσεις των νεοφώτιστων στην Σούπερ Λίγκα στο υπερσύγχρονο αθλητικό τους κέντρο, το Emileon, έγιναν επί μια εβδομάδα, με τον Τεννέ να δίνει το βάρος στην φυσική κατάσταση αφού αρχικά είχαν γίνει και οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Πλέον στο Καρπενήσι θα αρχίσει το μοντάρισμα αφού οι προπονήσεις θα έχουν περισσότερο μπάλα, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» θα δώσουν και φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες που προετοιμάζονται στην περιοχή!
Όσο αφορά τα μεταγραφικά πλην των Καμαρά και Κουτρουμάνου, κανένα άλλο νέο πρόσωπο δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα όμως υπάρχει η βεβαιότητα ότι κατά την παραμονή του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι τουλάχιστον 5 παίκτες-μεταγραφές θα τεθούν στην διάθεση του Τεννέ!
Οι ακαδημίες
Στο μεταξύ στον Παναιτωλικό ανακοίνωσαν και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής.
Συγκεκριμένα επικεφαλής των Τμημάτων Υποδομής είναι ο πρώην προπονητής της ανδρικής ομάδας, Γιάννης Νταλακούρας, προπονητής της ομάδας Κ20 ο Δημήτρης Παναγιώτου, της ομάδας Κ17 ο Χρήστος Ζαρκαβέλης, της ομάδας Κ15 ο Κώστας Τάκος και της ομάδας Κ13 ο Θόδωρος Παπαχρήστος, ο οποίος θα έχει παράλληλα και την ευθύνη του σκάουτινγκ των ακαδημιών. Μάλιστα όσο αφορά την ομάδα των Νέων που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν τις παρακάτω μεταγραφές:
Αποκτήθηκαν επίσης οι εξής ποδοσφαιριστές:
-Ζυγούρης Αλέξανδρος, Αμυντικός από Φιλοθέη Άρτας
-Μανωλόπουλος Δημήτρης, Μέσος από Αίαντα Καλαμάτας
-Μύγας Γιώργος, Επιθετικός από Αμβρακικό Λουτρού
-Νεφρός Κώστας, Αμυντικός από Αμβρακικό Λουτρού
-Μώκος Ευάγγελος, Επιθετικός από Πέρδικα Ηγουμενίτσας
-Μπινιχάκης Παναγιώτης, Μέσος από ΠΑΟ Ρουφ
-Κελαϊδής Αντώνης, Τερματοφύλακας από Επισκοπή Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: