Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

"Παιδί μας ο Κουτσιανικούλης!"

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης, μιλά για την επιστροφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ομάδα.
"Παιδί μας ο Κουτσιανικούλης!"
Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών με δηλώσεις του στο gazzetta εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του Κουτσιανικούλη, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να είναι… ένας κύκλος ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να είναι επιτυχημένος.
Κύριε πρόεδρε πως νιώθετε για την επιστροφή του Κουτσιανικούλη; Ποιο ήταν το μυστικό των επιτυχημένων διαπραγματεύσεων;
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ο Βασίλης γυρίζει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια. Είναι ένα παιδί που αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε από αυτή. Τόσο από τον σύλλογο όσο και από τους προπονητές, τους παράγοντες και όλους τους φορείς.
Όσον αφορά τη συμφωνία, κάθε συμφωνία έχει και τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της. Ο Βασίλης είχε ένα μεγάλο συμβόλαιο που δεν μπορούσαμε να καλύψουμε και να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Αλλά ύστερα από υποχωρήσεις δικές μας, του ΠΑΟΚ αλλά και του ίδιου του Κουτσιανικούλη, επιτεύχθηκε η συμφωνία και είμαστε ικανοποιημένοι. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει και να αγωνίζεται. Όχι να κάθεται στον πάγκο».
Η ομάδα ενισχύεται ποιο είναι το όνειρο σας γι αυτήν την προσπάθεια;
«Πιστεύω πως η ομάδα είναι πιο δυνατή. Με την προσθήκη του Βασίλη η επιθετική μας γραμμή ενισχύεται. Υπάρχουν ήδη ο Λεάλ και ο Μπούντιμιρ. Όπως υπάρχον και όλα τα άλλα παιδιά σε όλες τις θέσεις. Έχω την αίσθηση πως φέτος θα έχουμε κάτι πολύ καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».
Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Εργοτέλης; Η Ευρώπη είναι ένα όνειρο για εσάς;
«Η Ευρώπη είναι πάντα ένα όνειρο. Η ομάδα μας φέτος θα αγωνιστεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω πως το δικαιούται. Δικαιούται μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».
Ποιο είναι το μήνυμα σας στον κόσμο της ομάδας;
«Το μήνυμα που έχω να στείλω στον κόσμο μας είναι να έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα την ίδια αλλά και την προσπάθεια που γίνεται. Η διοίκηση πράττει τα πάντα για να κάνει καλύτερη την ομάδα και χωρίς τον κόσμο μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε ένας κύκλος. Προπονητές, παίκτης, διοίκηση. Ένας κύκλος που ανοίγει στην έναρξη των υποχρεώσεων και κλείνει με την λήξη αυτών (σ.σ υποχρεώσεων). Ελπίζω αυτός ο κύκλος να είναι επιτυχημένος».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: