Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Βελλίδης: «Πίστη στην ομάδα»

Πίστη στην ομάδα που χτίζει ο Σάκης Τσιώλης, εκφράζει ο Μάρκος Βελλίδης από το Καρπενήσι, όπου βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη από το Καρπενήσι:

«Σ’ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας ο ένας πρέπει να γνωρίσει τον άλλον. Έχουν έρθει νέα μέλη στην οικογένειά μας τόσο από τη δεύτερη ομάδα όσο και από άλλους συλλόγους. Θέλουμε και πρέπει να «δέσουμε» σαν ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Μέχρι στιγμής το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ο κ. Τσιώλης πιστεύει στην ομάδα κι αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, κάτι το  οποίο το πιστεύουμε κι εμείς από πλευράς μας.

Είναι πολύ τιμητικό για τον Άρη να εμπιστεύεται Έλληνες ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε νεαρή ηλικία. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ελληνικό πρωτάθλημα και γνωρίζουν τι απαιτείται για να έρθει η επιτυχία. Γνωρίζουμε στον απόλυτο βαθμό όλοι τι χρειάζεται για να φτάσουμε στο στόχο μας, ο οποίος είναι κάτι που μας ενώνει και μας «δένει» σαν ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους με τον Άρη: «Σκοπός μου είναι να δουλέψω πολύ σκληρά, έτσι ώστε να έχω το δικαίωμα να ζητήσω πολλές ευκαιρίες. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στον Άρη. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Πόσες ευκαιρίες θα μου δοθούν δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η δική μου υποχρέωση είναι να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά, και αυτό θα κάνω».

Για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων που ξέσπασε τον τελευταίο καιρό είπε: «Για όλους μας αυτά που ακούμε είναι πάρα πολύ ξένα και πάρα πολύ γνωστά. Ξέρουμε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Έχει περάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων κι εμείς δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα». 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: