Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η απάντηση του Πανιωνίου στους Κύπριους!!

Την απάντηση του στον εκπρόσωπο της COUVRA HOLDINGS Π. Χατζηνικολάου, έδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος μέσω επιστολής υπογεγραμμένης από τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την πρόσφατη ΥΠΕΡΦΥΑΛΗ!!! ανακοίνωση του εκπροσώπου της COUVRA HOLDINGS Π. Χατζηνικολάου και τα όσα αυτός (ο κύριος), καταμαρτύρησε σε βάρος του Πανιωνίου και των μελών του, είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε δημόσια τα εξής:

1ον: Πράγματι από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ως υποψήφιο αγοραστή τον κ. Γιώργο Παπαλόη, όμως τα πράγματα μπερδεύτηκαν με την εμπλοκή της COUVRA HOLDINGS, τα 50 εκατομμύρια που ανέφερε ο Γ. Κατσιφαράκης και τα ονόματα Κύπριων υποψήφιων επενδυτών που εντέχνως διέρρευσαν στον Τύπο και τα οποία ο κ. Γιώργος Παπαλόης αποποιήθηκε με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση (πρόσφατα).

2ον: Από την έρευνα που κάναμε, με εξαίρεση τον Πλάτωνα Λανίτη και την J&P ΑΒΑΞ οι οποίοι και διέψευσαν την εμπλοκή τους στην προσπάθεια για αγορά του Πανιωνίου, οι υπόλοιποι "υποψήφιοι αγοραστές" υπήρξαν εντελώς αναξιόπιστοι στα οικονομικά τους στοιχεία.

3ον: Υπήρξε ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης μιας εξ αρχής αντίθετος με την πρόταση του κ. Γ. Παπαλόη επειδή στην πρώτη και μοναδική συνάντηση μαζί του, διαπίστωσε ακράδαντα την αναξιοπιστία της πρότασή του συγκεκριμένου για την αγορά της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ. Συγκεκριμένα η αναφερόμενη άποψη του σχηματίστηκε αβίαστα από τα όσα ο ίδιος ο Γιώργος Παπαλόης του εκμυστηρεύτηκε και αυτά ήταν: Να τον βοηθήσει ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης να αγοράσει τον Πανιώνιο και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνονταν, χωρίς να ζητήσει να μάθει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ (δεν βάζει κανείς εκατομμύρια για να αγοράσει κάτι που δεν γνωρίζει).
Αρνήθηκε επίσης να του αποκαλύψει τα ονόματα των υποψήφιων αγοραστών. Τέλος του έταξε τον "ουρανό με τ' άστρα" αν τον βοηθούσε να αγοράσει τον Πανιώνιο. Δηλαδή προσπάθησε κατά την άποψη του κ. Τσολακάκη να τον επηρεάσει!!!

Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση προβαίνουμε με αφορμή την πρόσφατη επιστολή της COUVRA HOLDINGS που δημοσιεύτηκε στον Τύπο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ

Α' Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ «

Δεν υπάρχουν σχόλια: