Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Οι υποψήφιοι... αντι-Φάμπρεγας!!

Έτοιμος να αποδεχτεί το... αναπόφευκτο, φαίνεται πως είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός μπορεί να μην θέλει να αποχωριστεί τον Σεσκ Φάμπρεγας, όμως, ξέρει και ο ίδιος πως δεν μπορώ να τον κρατάει για πολύ ακόμα και με το ζόρι, στην Άρσεναλ. Έτσι, σύμφωνα και με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Βενγκέρ προτίθεται να... ανάψει πράσινο φως για την μεταγραφή του «αρχηγού» της ομάδας στην Μπαρτσελόνα, αντί ενός ποσού που θα αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Και φυσικά ένα μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου ποσού θα βγει αμέσως από τα ταμεία των «κανονιέρηδων», έτσι ώστε να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Φάμπρεγας. Μάλιστα, η Αρσέν Βενγκέρ έχει ήδη στο μυαλό του μια λίστα που αποτελείται από οκτώ υποψήφιους. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι Μίκελ Αρτέτα (Έβερτον), Μαρβίν Μαρτίν (Σοσό), Ουέσλι Σνάιντερ (Ίντερ), Κρίστιαν Έρικσεν (Άγιαξ), Χάβι Μαρτίνεθ (Ατλέτικο Μπιλμπάο), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Μάρεκ Χάμζικ (Νάπολι), Γιοάν Γκουρκίφ (Λιόν).

Βέβαια, όπως τονίζουν οι Άγγλοι, το κενό του Φάμπρεγας δεν αποκλείεται να καλυφθεί με μια... εσωτερική μεταγραφή, με τον Άαρον Ράμσεϊ (φωτ.) να θεωρείται ο καταλληλότερος. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: