Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Άσε με να φύγω, σε παρακαλώ…»

Ο Βιτόλο επιβεβαίωσε πως έχει πρόταση στα χέρια του, αφού επιμένει να φύγει από τον ΠΑΟΚ παρά τις πιέσεις Ζαγοράκη. Την Κυριακή νέα συνάντηση, αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό.

«Άσε με να φύγω, σε παρακαλώ…»
Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος στο ραντεβού που είχε το απόγευμα του Σαββάτου με τον Θοδωρή Ζαγοράκη επανέλαβε την επιθυμία του να φύγει, παρά τις υποσχέσεις που έλαβε. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», μετά την τηλεφωνική παρέμβαση του Σαχπατζίδη, τον ενημέρωσε πως θα πάρει σύντομα τα χρήματα που του οφείλονται από πέρυσι και ότι δεν πρόκειται να του γίνει καμία μείωση στο συμβόλαιό του, ωστόσο δεν κατάφερε να τον πείσει.

Ο Ισπανός μέσος τον ενημέρωσε πως θέλει να φύγει από την ομάδα και το μόνο που ζήτησε ήταν τα χρήματα που του οφείλονται: «Δεν διεκδικώ τίποτα από το 1,2 εκ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό μου για τα επόμενα δύο χρόνια, θέλω μόνο τα δεδουλευμένα μου για να φύγω». Ο «Ζαγόρ» όμως προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντάς του: «Δεν θα πας πουθενά, ο κόσμος σε θέλει, αυτός είναι χρηματοδότης, θα παραμείνεις».

Έτσι λοιπόν, η υπόθεση δεν έκλεισε καθώς ο Ζαγοράκης πιεζόμενος από τον κόσμο επιθυμεί να… παλέψει το θέμα μέχρι τέλους. Την Κυριακή το μεσημέρι θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και τότε θα μάθουμε οριστικά αν ο Βιτόλο θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ή όχι.

Την ίδια ώρα πάντως, οι φήμες για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό έχουν φουντώσει. Μάλιστα, αν και δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο, στο στρατόπεδο των «πρασινων» υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα δώσουν τα χέρια με τον άσο του «Δικεφάλου».
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: