Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

"Πλακώθηκε" με Λεμονή ο Μπάλαμπαν!!

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Μπόσκο Μπάλαμπαν και τον Τάκη Λεμονή σημειώθηκε στην προπόνηση του Πανιωνίου το Σάββατο στο Κορωπί!
"Πλακώθηκε" με Λεμονή ο Μπάλαμπαν!!
Λίγο πριν από την απογευματινή προπόνηση, ο Κροάτης παίκτης έφτασε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, συνοδευόμενος από τον φίλο του και "άτυπο" μάνατζέρ του Μάριο Μπόνιτς.
Ο Μπάλαμπαν που έχει ενημερωθεί πως περιλαμβάνεται στην "μαύρη λίστα" του Ελληνα τεχνικού, του ζήτησε ακρόαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημά του ήταν να πάρει άδεια 10 ημερών και φυσικά να μην κάνει ατομικές προπονήσεις. Ο Τάκης Λεμονής δεν δέχτηκε να του παραχωρήσει άδεια και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Μάλιστα ο Μάριο Μπόνιτς επιτέθηκε στον προπονητή του Πανιωνίου, ο οποίος φυσικά και απάντησε με αποτέλεσμα προς στιγμή να δημιουργηθεί επεισόδιο.
Προς βοήθεια του προπονητή τους έσπευσαν οι Κουμορτζί, Ομο και χώρισαν τους δύο άντρες, όμως όπως είναι φυσικό η ζημιά είχε γίνει. Πλέον ο Κροάτης παίκτης αποτελεί ξένο σώμα στον Πανιώνιο, καθώς με τα καμώματά του έχει αναστατώσει αρκετές φορές την ομάδα. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η κλήση του σε απολογία από την διοίκηση, ενώ φυσικά από το μυαλό των ανθρώπων του Πανιωνίου περνάει η σκέψη για σοβαρή τιμωρία του, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και την λήξη της συνεργασίας τους, με υπαιτιότητα του ίδιου του παίκτη.
Αυτονόητο είναι δε πως μέχρι να κληθεί σε απολογία και να τιμωρηθεί από την διοίκηση της ομάδας, δεν θα λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις, ενώ φυσικά για όσο διάστημα είναι κοινή η συνύπαρξή του με τον Τάκη Λεμονή στον Πανιώνιο, δεν πρόκειται να πάρει μέρος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ούτως ή άλλως δεν θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: