Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Το «βλέμμα» του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ!!


Το «βλέμμα» του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ

Καμία διάθεση να εμπλακούν στο θέμα της εκπροσώπησης της Super League στην ΕΠΟ δεν έδειξαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι που οδήγησαν τη διοίκηση να διατηρήσει αυτή τη στάση.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διέθετε μέχρι και σήμερα εκπρόσωπο στην ΕΠΟ ως μέλος της Super League, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του συνεταιρισμού αποφάσισε να απέχει από τη συγκεκριμένη διαδικασία και κάτι τέτοιο δεν έγινε τυχαία.

Κατά κύριο λόγο από την ΠΑΕ θεωρούν ότι η ΕΠΟ δεν αποτελεί όπως θα έπρεπε ένα ανεξάρτητο όργανο που πασχίζει για την πρόοδο του ελληνικού προϊόντος και ως εκ τούτου δεν πιστεύουν ότι η παρουσία τους αυτό το διάστημα βοήθησε κάπου επί της ουσίας.

Παράλληλα, ως εκπρόσωπος της Λίγκας θα έπρεπε να αντιπροσωπεύει τους υπόλοιπους εταίρους και τη θέση τους, αλλά αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ διαφωνεί σε πολλά ζητήματα με τις υπόλοιπες ομάδες, άρα η παρουσία του στην ΕΠΟ δεν εξυπηρετεί καμία πλευρά.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα σταματήσει να ασχολείται με τα ζητήματα που αφορούν την ομοσπονδία, αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλο το βάρος πέφτει στις εκλογές της ΕΠΟ, μέσω των οποίων θα προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο που θα έχει τετραετή θητεία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: