Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

«Η φανέλα της ΑΕΚ, με το όνομά σου, θα βρίσκεται πάντα στο γήπεδό μας»


«Η φανέλα της ΑΕΚ, με το όνομά σου, θα βρίσκεται πάντα στο γήπεδό μας»

Επίλεκτο μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ χαρακτηρίζει η Ένωση τον Ζαχαρία Πιπερίδη του οποίου η κηδεία θα γίνει το πρωί του Σαββάτου. «Άνθρωποι με την ακεραιότητα σου δεν θα ξεχαστούν ποτέ», αναφέρεται.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αποχαιρετά τον Ζαχαρία Πιπερίδη, σχολιάζοντας ότι αποτέλεσε επίλεκτο μέλος, εξέδωσε η ΑΕΚ και τονίζοντας ότι η υποστήριξη του προς τον σύλλογο ήταν πάντα ανιδιοτελής.

«Θα αποτελείς για πάντα επίλεκτο μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Σε ευχαριστούμε για όλα», καταλήγει η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της.

Αναλυτικά

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ θα αποχαιρετίσει αύριο Σάββατο στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης στη Φιλοθέη τον πολύ καλό φίλο, τον εξαίρετο επαγγελματία και συνεργάτη και αγνό φίλαθλο της ομάδας μας, Ζαχαρία Πιπερίδη.

Η αιφνίδια απώλεια του διακεκριμένου στελέχους του ΟΤΕ αποτέλεσε βαρύτατο πλήγμα, εκτός από την οικογένειά του, και για την αγαπημένη του ομάδα την οποία τίμησε και με τη συνεργασία του, όποτε του ζητήθηκε, αλλά κυρίως με την ανιδιοτελή υποστήριξή του από τη θέση του απλού φιλάθλου, την οποία είχε με τη μοναδική του σεμνότητα επιλέξει.

Καλέ φίλε, εμείς θα είμαστε εκεί στο τελευταίο αντίο για να σε συντροφεύσουμε στο ταξίδι σου μέχρι τον Παράδεισο. Να ξέρεις ότι η φανέλα της ΑΕΚ με το όνομά σου θα βρίσκεται πάντα στη μόνιμη θέση σου, στο γήπεδό μας. Ανθρωποι με τη δική σου διαδρομή, τη δική σου ακεραιότητα και τη δική σου προσφορά δεν γίνεται να ξεχαστούν. Θα αποτελείς για πάντα επίλεκτο μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Σε ευχαριστούμε για όλα.

Καλό σου ταξίδι

ΑΕΚ ΠΑΕ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: