Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Η «Μασσαλιώτιδα» στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ!!


Η «Μασσαλιώτιδα» στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ

Την αλληλεγγύη τους στα θύματα του Παρισιού εξακολουθούν να δείχνουν οι Άγγλοι. Η «Μασσαλιώτιδα» θα ακουστεί στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ πριν από κάθε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο.

Τον σεβασμό τους απέναντι στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης και την αλληλεγγύη τους προς το γαλλικό λαό, θα δείξουν για ακόμα μία φορά οι Άγγλοι οπαδοί.

Μετά τις συγκλονιστικές στιγμές που καταγράφηκαν στο φιλικό της περασμένης Τρίτης ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία στο Γουέμπλεϊ, οι Άγγλοι ετοιμάζονται να εκφράσουν και πάλι την συμπαράσταση τους.

Η Πρέμιερ Λιγκ λοιπόν, αποφάσισε να ακουστεί ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας, πριν από κάθε παιχνίδι στο «νησί» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προς ένδειξη σεβασμού για τα θύματα του Παρισιού, ενώ θα τηρηθεί και σιγή ενός λεπτού πριν από τη σέντρα, πράγμα που θα γίνει σε αρκετά ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν και οι επικριτές που τα βάζουν με την Πρέμιερ Λιγκ κυρίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού θεωρούν πως λειτουργεί επιλεκτικά όσον αφορά τα θύματα, τονίζοντας πως δεν έπραξε το ίδιο σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: