Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Για… κολπάκια του Ολυμπιακού κάνει λόγο ο ΠΑΟ!!


Για… κολπάκια του Ολυμπιακού κάνει λόγο ο ΠΑΟ

Την πρόταση του Παναθηναϊκού στη Super League για τεχνοκράτη πρόεδρο ως δική της προσπαθεί να περάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως τονίζουν οι «πράσινοι».

Για επικοινωνιακό κόλπο του Ολυμπιακού, σχετικά με την πρόταση για τεχνοκράτη πρόεδρο της Super League, κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως διαρρέει. Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι: «Η δήθεν πρωτοποριακή πρόταση του Ολυμπιακού για τεχνοκράτη πρόεδρο ήταν πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Παναθηναϊκό, που είχε ως πάγια θέση ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι τεχνοκράτης».

Όπως λένε από το «τριφύλλι», ο Ολυμπιακός βλέπει ότι οι δυνάμεις του στο ΔΣ της Λίγκας εξασθενούν και προσπαθεί να περάσουν την πρόταση ως δική του, αλλά και να αγοράσει χρόνο, προκειμένου ο Μποροβήλος να ολοκληρώσει τη θητεία του!

Μάλιστα, προσθέτουν ότι σήμερα προσπάθησε να κάνει το 3/3 στην ψηφοφορία με την εκλογή Αγραφιώτη, Παπαδόπουλου και Δάρα, αλλά δεν του… πέρασε αφού εξελέγη ο υποψήφιος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, και αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι του δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους εντός της αίθουσας του συνεταιρισμού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: