Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Εκτός και πάλι ο Ντίντακ!!


Εκτός και πάλι ο Ντίντακ

Δεύτερο σερί ματς που δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ ο Ντίντακ Βίλα, ο οποίος θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Εντός ο Μπαρόχα παρά την κόπωση λόγω εθνικής.

Από τα πρόσωπα που πάνω-κάτω αναμενόταν αποτελείται η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/11, 19:30) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ντίντακ Βίλα δεν έκανε την υπέρβαση και ακολουθώντας ξανά ατομικό πρόγραμμα, έμεινε εκτός αποστολής για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά από αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο αγωνίστηκε ο Σοϊλέδης στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Αλάιν Μπαρόχα, ο οποίος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βενεζουέλας και το μακρύ ταξίδι (αγωνίστηκε κόντρα σε Βολιβία και Ισημερινό) είναι κανονικά στην αποστολή. Αντιθέτως, είναι εκτός ο συνοδοιπόρος του, Ρόναλντ Βάργκας, καθώς κουβαλάει ποινή (δέχθηκε κόκκινη) από την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Θεραπεία έκανε και σήμερα ο Ηλίας Βούρας.

Η αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό
Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015


Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 9 το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: