Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τούντορ: «Μεγαλώνεις μετά από αρνητικά πράγματα»


Τούντορ: «Μεγαλώνεις μετά από αρνητικά πράγματα»

Μισογεμάτο βλέπει το ποτήρι ο Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ προσπαθώντας να κρατήσει το καλό που μπορεί να βγει για την ομάδα του από τα κακά τελευταία αποτελέσματα.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova παραδέχεται ότι η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά επεσήμανε «ότι μέσα από αρνητικά πράγματα «μεγαλώνεις» περισσότερο από ότι στις καλές στιγμές», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Τούντορ στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα όπως συμβαίνει συνήθως όταν οι παίκτες αγωνίζονται με τις εθνικές του ομάδες. Έχουμε ωστόσο τρεις δυνατές προπονήσεις με όλη την ομάδα μέχρι το παιχνίδι, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για το αν έχει πάρει κάποιο δίδαγμα μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό σχετικά με την ομάδα του:

«Κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα και με την καλή και με την κακή έννοια. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά, παιχνίδι με το παιχνίδι και προπόνηση με την προπόνηση. Η ήττα βέβαια είναι δύσκολο να διαχειριστεί λόγω του άγχους που προσδίδει στην ομάδα. Νομίζω πάντως ότι μέσα από αρνητικά πράγματα «μεγαλώνεις» περισσότερο από ότι στις καλές στιγμές».

Για το αν έχει καταλήξει ότι θα πρέπει να αλλάξει πράγματα στην ομάδα:

«Θα δούμε. Σκέφτομαι καθημερινά πως θα γίνουμε καλύτεροι. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από τους διαθέσιμους παίκτες. Έχω προβλήματα τραυματισμών κυρίως στην άμυνα και ο Τζαβέλλας είναι τιμωρημένος. Πρέπει να δούμε το θέμα των τραυματισμών καθώς πλέον θα έχουμε παιχνίδι ανά τρεις μέρες και θα υπάρξει έτσι ευκαιρία σε όλους να αγωνιστούν. Βλέπω ότι οι παίκτες μου ξέρουν που βρισκόμαστε και θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξουν την κατάσταση»

Για τα προβλήματα τραυματισμών

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να σχολιάσω πολλά επί του θέματος. Τραυματισμοί υπάρχουν πάντα στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Κάτσε και ο Κόστα που έσπασαν τα κόκαλα τους. Εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο Χαρίσης τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική Ομάδα. Αντιμετωπίζουμε μυϊκούς τραυματισμούς αλλά στα όρια του φυσιολογικού»

Για το αν είναι η άμυνα το μεγαλύτερο πρόβλημα του αυτή την στιγμή και τι λύσεις σκέφτεται:

«Έχουμε προβλήματα στην άμυνα αυτή την στιγμή αλλά θα δούμε. Δουλεύουμε στις τελευταίες προπονήσεις για να λύσουμε το θέμα και θα τα καταφέρουμε μέχρι την Κυριακή»

Για τον Παναιτωλικό και το παιχνίδι της Κυριακής:

«Προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, είτε παίζουμε κόντρα στην Ντόρτμουντ είτε κόντρα στον Παναιτωλικό. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και επικεντρωνόμαστε στην δική μας ομάδα. Γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες, θετικές και αρνητικές, αλλά η προσοχή μας είναι στραμμένη στην δική μας ομάδα. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί, να κυριαρχήσουμε στον αγωνιστικό χώρο και να καθαρίσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται το παιχνίδι»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: