Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Σκέψεις για πριμ από Αλαφούζο!!


Σκέψεις για πριμ από Αλαφούζο

Σκέψεις να δώσει έξτρα πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος, που θα βρεθεί στο Κορωπί στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι.

Έξτρα κίνητρο ετοιμάζεται να δώσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος των «πρασίνων», Γιάννης Αλαφούζος, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει έξτρα πριν στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που κερδίσουν των «αιώνιο» αντίπαλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» σκέφτεται σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, κάτι που άλλωστε έχει πράξει σε αρκετές περιπτώσεις απ’ το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πάντως, το απόγευμα θα βρεθεί στο Κορωπί για να παρακολουθήσει από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι, για να ευχηθεί καλή επιτυχία και να δείξει την στήριξη του στους ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε χθες επαφές με μέλη της Θύρας 13, ζητώντας από τους οργανωμένους οπαδούς να προστατέψουν το σύλλογο και να βοηθήσουν ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα και η έδρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: