Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Κασελάκης: «Όλοι ξέρουν τη δυναμική της ΑΕΚ»


Κασελάκης: «Όλοι ξέρουν τη δυναμική της ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λεωνίδα Κασελάκη στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ.

Πολύ δύσκολη είναι για την Κηφισιά η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κασελάκη. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η δυναμική της «Ένωσης» είναι γνωστή, ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων θα κάνει ό,τι μπορεί για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το blog του Λεωνίδα Κασελάκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας!

Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη εκτός έδρας σε μια ακόμη αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για την ομάδα μας είναι πολύ σημαντική η κάθε νίκη διότι είμαστε η πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία και χτίζουμε χαρακτήρα μέσα από τέτοιες νίκες.

Ο επόμενος μας αντίπαλος είναι η ΑΕΚ. Δε χρειάζεται να πούμε για τη δυναμική της λόγω του κόσμου της και του ονόματος της. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα κι αυτό από μόνο του φανερώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης για εμάς.

Έχει στο δυναμικό της πολύ καλούς παίκτες με σπουδαία καριέρα που μπορούν από μόνοι τους να καθορίσουν τις τύχες ενός αγώνα. Από την πλευρά μας θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας ώστε να βγάλουμε στο παρκέ όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση καθώς και να ακολουθήσουμε την τακτική που θα επιλέξει ο coach στο ακέραιο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας που θα τον ευχαριστηθεί ο κόσμος. Εμείς θα τα πούμε ξανά την επόμενη εβδομάδα στο καθιερωμένο μας ραντεβού. Ως τότε να είστε υγιείς και να αγαπάτε αυτό που κάνετε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: