Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Κελεσίδης: «Ο Ολυμπιακός… δεν παίζεται»!


Κελεσίδης: «Ο Ολυμπιακός… δεν παίζεται»!

Αν και τα ντέρμπι είναι απρόβλεπτα, ο Παναγιώτης Κελεσίδης έχρισε –μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6- φαβορί τον ΟΣΦΠ, μιλώντας με κολακευτικά λόγια γι’ αυτόν. «Μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος ο ΠΑΟ», πρόσθεσε.

Τον ρόλο του φαβορί στον Ολυμπιακό απέδωσε ενόψει του αυριανού ντέρμπι της Λεωφόρου ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Η παλιά δόξα των ερυθρολεύκων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με εγκωμιαστικά λόγια γι’ αυτούς, έδειξε πως περιμένει βελτιωμένο τον Παναθηναϊκό με τον Στραματσόνι στον πάγκο και χαριτολογώντας είπε ότι … θα κλείσει τις τηλεοράσεις που την ίδια ώρα θα «παίζουν» Ρεάλ-Μπάρτσα και Λίβερπουλ-Σίτι.

Αναλυτικά όσα είπε στους ο Παν. Κελεσίδης στους 94,6 και τους Μάνο Ζερβάκη, Βαγγέλη Νεραντζιά:

«Όταν γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι, τότε είναι το γεγονός της χρονιάς. Οι προβλέψεις είναι δύσκολες, άσχετα αν μια ομάδα από τις δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση από άποψη ψυχολογίας, βαθμολογίας και ποιότητας ρόστερ. Είναι απρόβλεπτα τα ντέρμπι αιωνίων. Σίγουρα, βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι, είναι αήττητος, συνέχεια κερδίζει, με παίκτες μεγάλης αξίας και έναν προπονητή που ξέρει πράγματα και θαύματα στο ποδόσφαιρο! Ο Μάρκο Σίλβα διαβάζει πολύ καλά τα ματς και δείχνει πως ξέρει να κάνει κινήσεις και από τον πάγκο για να κερδίζει τους αγώνες».

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι μαθημένες να παίζουν σε τέτοιες δύσκολες έδρες. Ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο, αυτός ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη, διαφορετικά θα χαθεί από τον την κούρσα του τίτλου. Έχει νέο προπονητή και ίσως αυτό αποδειχθεί καθοριστικό στην αγωνιστική συμπεριφορά του.

Για μένα, χωρίς εγωισμούς και τίποτα, ο Ολυμπιακός δεν παίζεται! Πάντα οι προβλέψεις μπορεί να ρίξουν έξω σε αυτά τα ματς, ωστόσο είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εύχομαι να δούμε ωραία μπάλα και να κερδίσει ο καλύτερος».


Για τον Παναθηναϊκό: «Η εικόνα που παρουσίασε μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι ανάλογης της αξίας των παικτών του. Νομίζω πως με την έλευση του νέου προπονητή, θα παρουσιαστεί καλύτερος. Υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα με τον Αναστασίου και δεν δινόταν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων των παικτών».

Για τη συνάντηση που ‘χαν οι παλαίμαχοι με τον Σταύρο Κοντονή: «Ο Υπουργός περισσότερο αναφέρθηκε στα παλιά, μεταξύ μας παιχνίδια. Για το αυριανό ντέρμπι έδωσε μια ευχή, να μην γίνουν επεισόδια, να μην υπάρχει καχυποψία και ο καλύτερος να κερδίσει. Ήταν μια φιλική κουβέντα και έμεινα εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις του γύρω από τον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για το τι θα έκανε αν είχε τρεις τηλεοράσεις για να δει παράλληλα με το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και τα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ-Μαν. Σίτι: «Θα κλείσω τις δύο και θα δω το δικό μας, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: