Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μουρίνιο: «Ώρα να δώσουμε στον κόσμο τη χαρά που πρέπει»

Το ποδόσφαιρο οφείλει να συνεχιστεί, όπως και η ζωή μετά τα τραγικά γεγονότα του Παρισιού, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, που έκανε λόγο για ανάγκη η ομάδα του να δώσει επιτέλους στον κόσμο τη χαρά που του αξίζει, αλλά και ν' ανταποδώσει στον Ρομάν Αμπράμοβιτς την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν άπαντες από τον Ρώσο.  
O «special one», στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Νόριτς για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μίλησε για:
Τα γεγονότα του Παρισιού: «Προφανώς κι εγώ όπως και ολόκληρος ο κόσμος, σοκαρίστηκα από τα όσα είδα, αλλά δεν έχω τη δύναμη ν' αλλάξω κάτι αυτή τη στιγμή... Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, συνεχίζεται και είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος για να στείλουμε μηνύματα ενότητας και ανθρωπιάς μέσα από το άθλημα».
Τη διακοπή και τη βελτίωση της Τσέλσι: «Είναι ώρα να κάνουμε επιτέλους τους οπαδούς μας να χαρούν γιατί το αξίζουν. Έχουμε απίστευτη στήριξη από τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι, εντός κι εκτός έδρας και αυτό βοηθάει πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές μου».
Τη στήριξη από τον Αμπράμοβιτς: «Γνωρίζω κι εγώ και οι παίκτες μου για τη στήριξη που απολαμβάνουμε από το αφεντικό και τους διοικούντες και ξέρουμε ότι πρέπει να την ανταποδώσουμε αυτή τη στιγμή με θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα μου θα παίξει πολύ καλά και θα πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Νόριτς, με όλο τον σεβασμό που έχουμε προς αυτή».
Τους τραυματίες και τον Αζάρ: «Ο Φαλκάο θα επιστρέψει σύντομα, ο Κουρτουά κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ ο Αζάρ προπονήθηκε κανονικά και την Πέμπτη...». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: