Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Δέλλας: «Δεν είναι τελικός κόντρα στον Αστέρα»


Δέλλας: «Δεν είναι τελικός κόντρα στον Αστέρα»

Τον χαρακτήρα «τελικού» για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης απέρριψε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας που τόνισε ότι θέλει να δει από τους παίκτες του όσα δουλεύουν αυτές τις εβδομάδες.

Το γεγονός ότι το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι τελικός τόνισε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Τραϊανός Δέλλας, προσθέτοντας ότι υπάρχει ακόμα δρόμος στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε ότι θέλει να δει από τους παίκτες του όσα έχουν δουλέψει στην περίοδο της διακοπής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας:

Για το ματς κόντρα στον Αστέρα:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την περίοδο, τουλάχιστον πριν από τη διακοπή. Δουλέψαμε αυτή την περίοδο της διακοπής για να περάσουμε κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για μας, ειδικά με τη βαθμολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αυτό που θέλω να βλέπω καθημερινά στην προπόνηση και στα παιχνίδια που θα έχουμε από εδώ και πέρα, είναι η συνολική βελτίωση. Θέλω κάποια πράγματα που έχουμε ως ομάδα να τα βλέπουμε και στο γήπεδο».

Για το αν θεωρείται ως τελικός λόγω της βαθμολογικής διαφοράς των δύο ομάδων: «Δεν τον θεωρώ τελικό. Έχει αρκετό δρόμο μπροστά το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να δω πράγματα που έχουμε δουλέψει αυτό το διάστημα, να αποφύγουμε λάθη που στοιχίζουν βαθμούς, όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Αν κάνουμε αυτά μέσα στο γήπεδο, έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Σίγουρα έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Λείπουν παίκτες-κλειδιά από την ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτά. Σίγουρα μας προβληματίζουν, αλλά κοιτάμε τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους, πώς θα μπορέσουμε να τους εκμεταλλευτούμε και πώς θα μπορέσουν αυτοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: