Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μέσι… στο νήμα!!


Μέσι… στο νήμα

Θα παίξει ή δεν θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι στο clasico; Ο Λουίς Ενρίκε το άφησε στον… αέρα, κάνοντας σαφές πως κάτι τέτοιο θα κριθεί –πραγματικά- την τελευταία στιγμή! Φοβερή αποθέωση για Μπουσκέτς.

Τικ, τακ, τικ, τακ...

Το clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα απέχει μόλις μια μέρα και τα «φώτα» έχουν πέσει πάνω στον Λιονέλ Μέσι και στο κατά πόσο θα 'ναι σε θέση να αγωνιστεί στο Μπερναμπέου ο Αργεντινός.

Ο Λουίς Ενρίκε -όπως ήταν αναμενόμενο- ρωτήθηκε πολύ γι' αυτό το θέμα στη συνέντευξη Τύπου κι άφησε τα πάντα... ανοιχτά!

«Το ευχάριστο είναι πως είναι ξανά fit και προπονείται κανονικά. Θα δούμε αύριο πως θα αισθάνεται, εκκρεμεί ακόμα και μια προπόνηση. Έχω μιλήσει μαζί του, θα μιλήσουμε ξανά και αύριο να δούμε. Πότε θα αποφασιστεί αν θα παίξει ή όχι ο Μέσι; Μια ώρα πριν τον αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός κόουτς.

«Για τον Ράκιτιτς είναι πάνω-κάτω η ίδια κατάσταση με τον Λέο. Προπονείται, νιώθει καλά, αλλά θα μιλήσουμε ξανά μετά την προπόνηση. Θα ‘ναι σημαντικό αν τον έχουμε μαζί μας» πρόσθεσε ο Λουίς Ενρίκε και αποθέωσε τον Μπουσκέτς: «Είναι ο πιο έξυπνος ποδοσφαιριστής από όσους έχω προπονήσει. Είναι σταθερή αξία για την Μπαρτσελόνα»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: