Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

«Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Κούπερ»

«Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Κούπερ»
Μία «ανάσα» από την ΑΕΚ είναι ο Ντι Τζέι Κούπερ, καθώς σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, το ματς κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το τελευταίο με τη φανέλα της Κράσνι Οκτιάμπρ για τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην «Ένωση»!

Το «φλερτ» της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα με τον πρώην γκαρντ των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού είχε ξεκινήσει πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε νέο ραντεβού στο Βόλγκογκραντ με αφορμή την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Eurocup, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ τελικά -όπως όλα δείχνουν- να πείθουν τον 25χρονο Αμερικανό με το βοσνιακό διαβατήριο.

Φέτος, ο Κούπερ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κράσνι έχοντας στο Eurocup 17,2 πόντους, 6,2 ριμπάουντ, 10,2 ασίστ, 1,7 κλεψίματα και 5 λάθη σε 37:54 κατά μέσο όρο σε έξι αγώνες.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: