Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Αποστολάκης: «Είναι καιρός να παίξουν σαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού»


Αποστολάκης: «Είναι καιρός να παίξουν σαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού»

Ο Στράτος Αποστολάκης αναλύει το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος και στέλνει το μήνυμα του στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στα κίνητρα που έχει ο Παναθηναϊκος για να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αύριο στο μεγάλο ντέρμπι στάθηκε ο Στράτος Αποστολάκης.

Μιλώντας στην LiveSport υπογράμμισε ότι τα περιθώρια είναι στενά για τους πράσινους καλώντας εμμέσως πλην σαφώς τους παίκτες να παίξουν ως παίκτες του Παναθηναϊκού.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα περιθώρια είναι ήδη στενά για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ανακάμψει μετά την πορεία που είχε μέχρι τώρα. Πάντα βέβαια με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια παίζει καλά ειδικά στη Λεωφόρο. Έχει γυρίσει σελίδα με την αλλαγή του προπονητή και αυτό το γεγονός μπορεί να του προσφέρει επιπλέον κίνητρο», τόνισε και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός ενδεχομένως θα έχει στη σκέψη του τα παιχνίδια που ακολουθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς είναι σημαντικά για την πρόκρισή του. Το πρόγραμμα των αγώνων του Ολυμπιακού πιθανώς δίνει στον Παναθηναϊκό μια έξτρα ευκαιρία ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Σε συνδυασμό με την ισχυρή επιθυμία που έχει για τη νίκη ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποδείξει ότι σε αυτή τη σεζόν είναι η μοναδική ομάδα που χτυπά στα ίσια τον Ολυμπιακό. Πάντα κρίνοντας βάσει τα αγωνιστικά δεδομένα».

Τέλος ο Στράτος Αποστολάκης υποστήριξε:

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αρχίσει να παίζει καλύτερα καθώς μέχρι τώρα τα παιδιά αυτά αδικούσαν τους εαυτούς τους. Είναι καιρός να παίξουν σαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ωστόσο είναι αβέβαιο πόσο θα κρατήσει αυτή. Ποτέ άλλοτε μια ομάδα δεν έχει φόρμα για πάντα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: